Nesearbeid for hund

Nesearbeid for hund - Anne Lill Kvam | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Lill Kvam
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Nesearbeid for hund.pdf
ISBN
8052417670583

BESKRIVELSE

Er du nysgjerrig på hundens luktesans? Hvordan hunden kan finne nøklene dine på stranda, kjæresten din som har gjemt seg i skogen og lokalisere jordskjelvofre under lag på lag med materialer? Lurer du på hvordan du kan stimulere hunden din best mulig, bedre samarbeidet mellom dere og ikke minst hvordan dere kan ha det utrolig moro sammen? "Nesearbeid for hund" besvarer disse spørsmålene og enda noen flere. Boka tar deg med inn i en verden av lukter. Hunder har utallige måter å bruke luktesansen sin på i menneskets tjeneste - bli kjent med hvordan også du kan bruke denne evnen til å følge sporet av minstemann, plukke ut akkurat dine nøkler i en stor nøkkelhaug eller hvorfor ikke la hunden jobbe for maten ved å lukte seg frem til den? Boka tar deg skrittvis fra de enkleste oppgavene til mer avanserte øvelser. "Nesearbeid for hund" gir deg muligheten til å bruke hundens nese til glede for deg - og ikke minst hunden. Anne Lill Kvam kommer fra Kongsberg og er en aktiv kursholder i søk og andre aktiviteter for hunder og eierne deres - verden rundt. Hun har erfaring fra Norske redningshunder og har også drevet med minesøk i Angola. Hun har samarbeidet med Turid Rugaas på prosjekter i mange land. Anne Lill har mange spennende historier å fortelle. Flere av dem finner du i "Nesearbeid for hund".

Hunden skal markere på riktig rør selv om leken ligger helt i bunnen. Når Fanta markerer kastes ball eller kong på røret som belønning.

NOK 206,00 Førpris: NOK 343,00 Rabatt-40% inkl. mva.

RELATERTE BØKER