I retorikkens hage

I retorikkens hage - Øivind Andersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øivind Andersen
DIMENSJON
6,70 MB
FILNAVN
I retorikkens hage.pdf
ISBN
5248356318546

BESKRIVELSE

Dette er en innføring i klassisk retorikk, talekunsten hos grekerne og romerne i oldtiden. Boken gir en fremstilling av retorikken som regelverk, som fag, som dannelsesfaktor og som kulturfenomen. Forfatteren behandler retorikken i forhold til temaer som kommunikasjon, språk, pedagogikk, argumentasjon og etikk. Slik fyller boken to funksjoner; det er den antikke retorikken som er emnet, men forfatteren viser også hvordan retorikkens innsikt og synsvinkler er aktuelle i dag. Har stikkord- og kilderegister, samt litteraturliste.

I flere år forfalt den flotte prydhagen til Tord Kviens bestemor. Denne utviklingen ville arkitekten ikke ha noe av, og han gikk til full aksjon med nye hagearkitektoniske planer , hakke, spade, bark, grus, robuste vekster, trillebår og knotteplast. Kjøp I retorikkens hage fra Bokklubber Dette er en innføring i klassisk retorikk, talekunsten hos grekerne og romerne i oldtiden.

Boken har fått det suggestiva namnet "I retorikkens hage" (Andersen [1995]). José Luis Ramírez ur "Att tala och att säga" s.1 … den bör jag naturligtvis läsa.

RELATERTE BØKER