Termisk fysikk

Termisk fysikk - PC Hemmer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
PC Hemmer
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
Termisk fysikk.pdf
ISBN
5645383696507

BESKRIVELSE

Termisk fysikk er fundamentet for fenomener der varme, energi og temperatur inngår. Forståelse av mange prosesser, både i naturen og i industrien, krever kjennskap til termisk fysikk. Innsikt i faseoverganger og kjemiske reaksjoner er eksempler i grenselandet mot kjemi, men prinsippene for kjøleskap og varmepumper er eksempler på anvendelser i dagliglivet. Boken er et innføringskurs i termisk fysikk. I tillegg til klassisk termodynamikk inneholder den kinetisk teori, som enkelt og anskuelig forklarer på molekylært nivå tilstandslikning, diffusjon og varmeledning for gasser.

Hvor mye is har vi når termisk likevekt har oppstått? Gruppe av svaralternativer 2.123 kg 2.000 kg 1.877 kg 2.200 kg 0 kg Kurset "Fys2160 - Termisk Fysikk" høsten 2014 Velkommen til Fys2160 høsten 2014! Vi håper du får en fin tid denne høsten med oss som underviser kurset og sammen med dine medstudenter. Vi som arbeider med kurset arbeider for å gjøre undervisningen best mulig, slik at ... Forelesning i TFY4165 og FY1005, en del av serien: Termisk fysikk.

Vil du sitere denne artikkelen? Kopier denne teksten og lim den inn i litteraturlisten din: termisk i Store norske leksikon på snl.no. Hentet fra https://snl.no/termisk Virkningsgrad er et mål på hvor effektiv en maskin eller en prosess er, og defineres som forholdet mellom tilført energi og utnyttbar energi.

RELATERTE BØKER