Ansikt til ansikt

Ansikt til ansikt - Per Jensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Jensen
DIMENSJON
10,28 MB
FILNAVN
Ansikt til ansikt.pdf
ISBN
2999273361610

BESKRIVELSE

Denne nye og reviderte utgaven av Ansikt til ansikt er ikke bare rettet mot sykepleierutdanningen, men også mot de andre grunnutdanningene i helse og sosialarbeid, og tverrfaglige utdanninger i disse feltene. Boken er et bidrag til å bli bedre kjent med hverandres praksis i sammenhenger hvor samarbeid ofte er avgjørende for et godt resultat.Boken gir en grundig presentasjon av grunnlaget for systemisk tenkning og praksis. Innføring i kommunikasjonsteori, familielivssyklusteori og den gode samtalen danner utgangspunkt for boken, og den gir innsyn i strukturell, narrativ og strategiske tilnærminger til familiebehandling. En rekke praktikere beskriver med fyldige eksempler praksis fra ulike arbeidsfelt. Det gis eksempler fra familie- og nettverksarbeid i psykisk helsevern, barnevernet, parterapi, fra helsestasjon, barne- og ungdomspsykiatri, fra sosialkontor og fra rusomsorgen. Boken har også med en kritisk gjennomgang av evidensbasert forskning og praksis i dette fagfeltet.

Vestly. Ansikt til ansikt var en norsk portrettserie med fotografen Morten Krogvold som gikk på NRK1 i 2003, 2004, 2006 og 2008.Konseptet gikk ut på at Krogvold inviterte norske kjendiser som han fotograferte, mens han intervjuet dem. Blant disse var blant annet Liv Ullmann, Gunnar Stålsett, Tove Nilsen, Erik Bye, Anne Cath.

«Falstad er et sted å minnes, et sted å lære, et sted å kunne gå videre fra. Ansikt til ansikt med en slave. Av Kristine Grønhaug.

RELATERTE BØKER