Helsenorsk; språk og kommunikasjon for fremmedspråklig helsepersonell

Helsenorsk; språk og kommunikasjon for fremmedspråklig helsepersonell - Else Ryen, Lasse Morten Johannesen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Ryen, Lasse Morten Johannesen
DIMENSJON
8,52 MB
FILNAVN
Helsenorsk; språk og kommunikasjon for fremmedspråklig helsepersonell.pdf
ISBN
5127698462512

BESKRIVELSE

Boken er et læreverk for sykepleiere og annet helsepersonell som har tilegnet seg norsk tilsvarende et godt mellomnivå. Læreverket inneholder materiale som omhandler sykepleie og helsefaglige spørsmål. Målet med boken er å gi fremmedspråklige nok kunnskaper til å kunne forstå talt og skrevet norsk og til selv å formulere seg muntlig og skriftlig. Boken gir også informasjon om norsk helsevesen. Har ordliste.

Materialet bygger på ulike kilder: - avisartikler om helsespørsmål - brosjyrer - fagbøker og leksikon - skjønnlitterære tekster Grammatikk behandles i ... Pris: 146,-. heftet, 2010.

Legg i . Anne Margrethe Wessel ... Kjøp Helsenorsk fra Bokklubber Boken er et læreverk for sykepleiere og annet helsepersonell som har tilegnet seg norsk tilsvarende et godt mellomnivå.

RELATERTE BØKER