Styrketrening for jenter

Styrketrening for jenter - Martin Norum, Benjamin Christensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Norum, Benjamin Christensen
DIMENSJON
11,97 MB
FILNAVN
Styrketrening for jenter.pdf
ISBN
9577008243974

BESKRIVELSE

Styrketrening for jenter av Martin Norum er den etterspurte oppfølgeren til bestselgeren Bygg muskler!, som denne gangen retter seg spesifikt mot jenter.Styrketrening er en effektivt måte å endre på kroppens ytre på - og i tillegg gir denne typen trening økt velvære, selvtillit og psykisk styrke. Dette er boken for alle jenter som ønsker en sterkere, friskere og slankere kropp. Den inneholder alt vi trenger å vite om effektiv og korrekt styrketrening, riktig kosthold og hvordan øke fettforbrenningen slik at de nytrente musklene synes. Her får du kunnskapen du trenger for å nå målene dine, samt en omfattende treningsguide med steg-for-steg-bilder av alle øvelsene som beskrives i boken.I tillegg suppleres det med QR-koder til nedlastbare treningsprogrammer og annet innhold på en egen nettside.Nå kan du endelig få den kroppen du ønsker deg!Bla i boka

Eller? Kvinner kan bygge 100% like mye muskler som menn gjennom styrketrening. Kjøp 'Styrketrening for jenter, få den kroppen du ønsker deg!' av Martin Norum fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202427955 Styrketrening er viktig «Strong is the new skinny» er et motto som har florert på nettet de siste årene.

Han har spesialisert seg på funksjonell styrketrening, teknikk og vektreduksjon. Vi mener at jentene fortjener sitt eget treningsprogram. Jenter har like stor nytte av å trene tung styrketrening som det gutter har.

RELATERTE BØKER