Når plager blir sykdom

Når plager blir sykdom - Peer H. Staff, Hans M. Nordahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peer H. Staff, Hans M. Nordahl
DIMENSJON
7,97 MB
FILNAVN
Når plager blir sykdom.pdf
ISBN
6424395551787

BESKRIVELSE

Plager fra muskel-skjelett-systemet og lettere psykiske lidelser er den vanligste årsaken til sykemelding og uførhet i Norge. I Når plager blir sykdom legges en kognitiv metode til grunn for hvordan slike plager kan forstås og behandles. Boken er omarbeidet siden 1. utgave (2009) og utvidet med en grundig gjennomgang av kognitive og metakognitive behandlingsmetoder. Målgruppen er studenter og praktikere innen medisin, psykologi, helsefag og helserelatert idrettspedagogikk. Den er også aktuell for ansatte i NAV, forsikringsbransjen, helsepolitikere og andre med interesse for de problemstillingene boken omtaler.

Vi vet ikke riktig hva som skjer i hjernen når du har en angsttilstand. Røntgenundersøkelser og blodprøver er normale. Plager fra muskel-skjelett-systemet og lettere psykiske lidelser er den vanligste årsaken til sykemelding og uførhet i Norge.

Nordahl Forlag Cappelen Damm høyskoleforl. ISBN 9788276349597 Utgitt 2012, Myk perm.

RELATERTE BØKER