Turen går til Tenerife

Turen går til Tenerife - Mia Hove Christensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mia Hove Christensen
DIMENSJON
4,84 MB
FILNAVN
Turen går til Tenerife.pdf
ISBN
3053379592562

BESKRIVELSE

Et fantastisk øyrike! Boken dekker Santa Cruz og omegn, Teide Nasjonalpark, Tenerifes nordkyst, Sør-Tenerife og øyene La Gomera, La Palma og El Hierro. Guiden gir et innblikk i dagliglivet på Tenerife og de omkringliggende øyene og forklarer politiske og kulturelle forhold. En rekke artikler tar for seg kunst og kultur, mytologi, mat og drikke, historie og ikke minst øyenes særegne og dramatiske natur og geologi. Boken er rikt illustrert med bilder og nyttige kart. 108 sider.

Vores normalpris 189 kr. Spar 33 kr Medlemspris .

Vil du ha lettere turterreng kan du ta turen til nasjonalparken Anaga. Her opplever du i et rolig tempo Tenerife fra sin grønneste side. Et fantastisk øyrike! Boken dekker Santa Cruz og omegn, Teide Nasjonalpark, Tenerifes nordkyst, Sør-Tenerife og øyene La Gomera, La Palma og El Hierro.

RELATERTE BØKER