Ingen er perfekt

Ingen er perfekt - Käte From, Rikke Mølbak | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Käte From, Rikke Mølbak
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
Ingen er perfekt.pdf
ISBN
8197073088402

BESKRIVELSE

Er du redd for å gjøre feil? I denne boken møter du Ida på 10 år og Noah på 12 år. De har det til felles at de er perfeksjonistiske og redde for å gjøre feil. Det betyr at de ikke alltid får vist hva de kan. Og noen ganger går de glipp av ting. Ida vil gjerne gjør alt riktig. Av og til blir andre irritert på henne fordi hun gjerne vil bestemme og aldri vil prøve noe nytt. Noah liker ikke å være i fokus, og han er redd for å gjøre feil. Han blir veldig sint på seg selv hvis det skjer. Til hver historie er det spørsmål som kan brukes som inngang til samtaler om selvkritikk og perfeksjonisme. Bokens etterord er skrevet til den voksne som vil vite mer om barn som Ida og Noah. Les mer om Digitale barn på Barnevakten.no

Jeg lærte at jeg slett ikke trenger være perfekt for at Gud skulle være glad i meg å ha bruk for meg. Kjøp 'Ingen er perfekt, om barn, perfeksjonisme og selvkritikk, om børn, perfektionisme og selvkritik' av Käte From fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205506114 Ingen er perfekt ebok.

De har det til felles at de er perfeksjonistiske og redde for å gjøre feil. Det betyr at de ikke alltid får vist hva de kan. Ingen er perfekt - De to søstre (2:4) Programmet har vært sendt.

RELATERTE BØKER