Folk og røvere i Kardemomme by

Folk og røvere i Kardemomme by - Thorbjørn Egner | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorbjørn Egner
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
Folk og røvere i Kardemomme by.pdf
ISBN
5873936441772

BESKRIVELSE

Gjennom bilder, tekst og sanger følger vi livet i den lille byen Kardemomme.Kardemomme er en nokså merkelig by, og det hender meget der som ikke hender andre steder. Det går for eksempel esler og kameler i gatene , og det kommer også ruslende en elefant eller to - nå og da. I byen bor gamle Tobias i et tårn, pølsemaker og trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Remo og Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arestere noen. Og rett utenfor Kardemomme by bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. Gjennom bilder, tekst og sanger følger vi livet i den lille byen Kardemomme. En Torbjørn Egner-klassiker som bør finnes i alle norske hjem.Boken er også utgitt på engelsk.

1. episode. Postløype med Folk og røvere i Kardemomme by som ramme.

Boka er kjent for kardemommeloven: «Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre som man vil.» Temaet i boka ... 1. Folk og røvere i Kardemomme by; Tillatt for alle; 17 min; Serie i ti deler tegnet og fortalt av Thorbjørn Egner.

RELATERTE BØKER