Håndbok for ferske lærere

Håndbok for ferske lærere - Ruth K. Moe, Harald Ødegaard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth K. Moe, Harald Ødegaard
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
Håndbok for ferske lærere.pdf
ISBN
5534277824947

BESKRIVELSE

Boka alle ferske lærere trenger for å orientere seg kjapt i skolehverdagen!Foreldremøte, utviklingssamtale, klasseledelse, kollegasamarbeid, kontaktlærer, vurdering, skoleorganisasjon... Dette er bare noen av oppgavene som venter den nye læreren og som studiet nok ikke har kunnet forberede henne helt på. I denne håndboka gir erfarne lærere gode, praktiske råd for å gjøre livet litt lettere for ferskingen.Og det er nok en godbit for den mer drevne læreren her også...Harald Ødegaard og Ruth K. Moe jobber som lærere ved Engebråten skole i Oslo.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Coaching Å hjelpe ledere og ... Kjøp «Håndbok for ferske lærere» av Ruth K. Moe og Harald Ødegaard til en god pris på ark.no.

RELATERTE BØKER