Helsenorsk; språk og kommunikasjon for fremmedspråklig helsepersonell

Helsenorsk; språk og kommunikasjon for fremmedspråklig helsepersonell - Else Ryen, Lasse Morten Johannesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Ryen, Lasse Morten Johannesen
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Helsenorsk; språk og kommunikasjon for fremmedspråklig helsepersonell.pdf
ISBN
8641015483673

BESKRIVELSE

Boken er et læreverk for sykepleiere og annet helsepersonell som har tilegnet seg norsk tilsvarende et godt mellomnivå. Læreverket inneholder materiale som omhandler sykepleie og helsefaglige spørsmål. Målet med boken er å gi fremmedspråklige nok kunnskaper til å kunne forstå talt og skrevet norsk og til selv å formulere seg muntlig og skriftlig. Boken gir også informasjon om norsk helsevesen. Har ordliste.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges ... Boken er et læreverk for sykepleiere og annet helsepersonell som har tilegnet seg norsk tilsvarende et godt mellomnivå. Læreverket inneholder materiale som omhandler sykepleie og helsefaglige spørsmål Les Helsenorsk; språk og kommunikasjon for fremmedspråklig helsepersonell boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

Denne boken er skrevet av forfatter Else Ryen. Og denne forfatteren skuffer aldri! Kjøp Grunnbok i helsenorsk fra Bokklubber Helsenorsk - Grunnbok er et læreverk for sykepleiere og annet helsepersonell som har tilegnet seg noe norsk slik at de har passert et begynnernivå.

RELATERTE BØKER