Helsepolitikk og ledelse

Helsepolitikk og ledelse - Anne Kjersti Befring | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Kjersti Befring
DIMENSJON
4,73 MB
FILNAVN
Helsepolitikk og ledelse.pdf
ISBN
9543609343699

BESKRIVELSE

Denne boka gir en innføring i norsk helsepolitikk og ledelse. Den handler om hvordan helsetjenestene her i landet er organisert og styrt. Forfatteren redegjør for sentrale helsereformer og avklarer hvordan innflytelse og myndighet er fordelt i helsetjenestene.Noen sentrale spørsmål som tas opp er blant annet: Hvilke krav stilles til helsevirksomheter? Hvordan blir helsetjenestene ledet? Hvordan bør folkehelsearbeid styres? Hvilke arenaer er viktige innen det forebyggende og helsefremmende arbeidet? Hva er arbeidsgiveres ansvar og styringsrett?Helsepolitikk og ledelse er skrevet for studenter innen fagskolen. Den er også nyttig for bachelorstudenter innen helsefagene og for personer som arbeider i helsetjenestene.

Helsepolitikk og ledelse Styringssystemet for staten, velferdsstaten og helsetjenesten. 105253 GRMAT Helsepolitikk og ledelse 150101.indd 3 Boken om helsepolitikk og ledelse skal være lett tilgjengelig for alle som har interesse for temaene, med enkle og forholdsvis korte kapitler.

Forfatteren redegjør for sentrale helsereformer og avklarer hvordan innflytelse og myndighet er fordelt i helsetjenestene. Noen sentrale spørsmål som tas opp e... Han forsker ikke på ledelse, men derimot på epidemiologi, med spesielt fokus på forskjellene mellom direkte årsakssammenhenger og tilfeldige sammenfall.

RELATERTE BØKER