Årsol

Årsol - Vemund Solheim Ådland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vemund Solheim Ådland
DIMENSJON
10,62 MB
FILNAVN
Årsol.pdf
ISBN
3478943865589

BESKRIVELSE

Diktene i «Årsol» er knappe, og fokuserer på ordenes og tingenes konkrete eksistens, på kroppslige funksjoner, og nære mellommenneskelige relasjoner. Metoden er en nærgående, og effektiv bruk av ordene i nye konstellasjoner. Ja, diktene kanskje få tilværelsens grunnleggende bestanddeler til å fremstå i nytt, gåtefullt og vakkert lys.

Metoden er en nærgående, og effektiv bruk av ordene i nye konstellasjoner. Med kvartettgjest Morten Langeland. Kritisk kvartett er Litteraturhusets faste forum for litteraturkritikk.

Förskolan har egen kock anställd. Samtalscenter - Träffar familjer för samtal enskilt, i grupp och/eller föräldrar/nätverk i stödsamtal i svåra livssituationer så som ex psykisk ohälsa, fysisk ohälsa ... Vemund Solheim Ådland; Årsol.

RELATERTE BØKER