Elsket og savnet

Elsket og savnet - Endre Ruset | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Endre Ruset
DIMENSJON
4,90 MB
FILNAVN
Elsket og savnet.pdf
ISBN
4312961917965

BESKRIVELSE

Elsket og savnet er en samling intense dikt om døden i livet og i litteraturen, om sjokket og sorgen et dødsfall bringer med seg. Boka er dessuten en poetisk katalog over melankoli og tapt kjærlighet. Elsket og savnet er Endre Ruset første bok på ni år, og et etterlengtet comeback til poesien.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788248924753 Elsket og savnet (originaltittel: The Loved One) er en amerikansk svart komedie fra 1965, regissert av Tony Richardson og produsert av Filmways Pictures.I hovedrollene spiller Robert Morse, Jonathan Winters, Anjanette Comer og Rod Steiger.Filmen handler om en engelsk mann som blir introdusert for de spesielle begravelsesskikkene i Los Angeles da onkelen hans begår selvmord. Døden handler om de levende. Anne Marie Brenne har jobbet som gravferdskonsulent i over 20 år.

Kanskje er det en trøst å vite at dine etterlatte vil bli godt ivaretatt av en gravferdskonsulent. Elsket og savnet. Elsket og savnet.

RELATERTE BØKER