Gi meg navnet mitt tilbake

Gi meg navnet mitt tilbake - Inger-Margrethe Lunde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger-Margrethe Lunde
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Gi meg navnet mitt tilbake.pdf
ISBN
9052003725286

BESKRIVELSE

Skuespillet handler om Laura Kieler, kvinnen Ibsen brukte som modell til Nora i Et dukkehjem. Handlingen er lagt til et asyl, hvor tiden har oppløst seg og hvor Laura lar livet passere revy. Laura var aldri noen lerkefugl, hun forfalsket ikke noe gjeldsbrev. Hun var ingen Nora, men en selvstendig dramatiker og forfatter. Skuespillet handler om forholdet mellom Laura og Ibsen, og om hvorfor Ibsen utleverte og samtidig forvrengte hennes liv og handlinger.

Laura Kieler er ikke en litteraturhistorisk anekdote." Til toppen Ta tilbake det gamle navnet. Angrer du veldig på et valg du gjorde, er det heldigvis håp.

Jeg opprettet min pakt med dem og lovte å gi dem Kana'ans land, det land de bodde i som fremmede. Jeg bodde utenlands i 17 år. Når jeg reiser nå, er det tilbake til Australia hvor røttene til didgeridoo er.

RELATERTE BØKER