Mimbo Jimbo og den lange vinteren

Mimbo Jimbo og den lange vinteren - Jakob Martin Strid | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jakob Martin Strid
DIMENSJON
12,85 MB
FILNAVN
Mimbo Jimbo og den lange vinteren.pdf
ISBN
6202000509225

BESKRIVELSE

Mimbo Jimbo er tilbake. Med Jacob Martins Strids karakteriske strek og sjarmerende tekst, er dette en sikker vinner for de minste.Hva skjer når våren aldri kommer? Vinteren vil ikke ta slutt, noe er veldig galt. Les om hvordan Mimbo Jimbo og vennene hans klarer seg på tross av all snøen, og om hvordan de løser mysteriet om hvorfor vinteren aldri slutter.

Det er et fantastisk eventyr på over 120 sider - eller 25 minutter - som vi også kender det fra fx Den utrolige historie om den kæmpestore pære. I Mimbo Jimbo og den lange vinter er foråret lige om hjørnet og alle glæder sig til det, men foråret kommer ikke og pludselig begynder det at sne virkelig voldsomt. Mimbo Jimbo må grave sig ud af sit hus, for at komme ud og se, hvordan det går med hans venner. MIMBO JIMBO OG DEN LANGE VINTER er en af fortællingerne i serien om den lille blå elefant Mimbo Jimbo og hans venner.

handlekurv . Lagerstatus Sendes i løpet av 1-2 arbeidsdager Utgivelsesår 2015 Oversetter Skåber, Linn Forlag ... Mimbo Jimbo og den lange vinteren.

RELATERTE BØKER