Lønnsslaver

Lønnsslaver - Daria Bogdanska | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daria Bogdanska
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Lønnsslaver.pdf
ISBN
9192317406923

BESKRIVELSE

Polske Daria flytter til Malmö for å starte et nytt liv, og får jobb på en restaurant. Lønna er 50 kroner timen, og snart oppdager hun mer som ikke er som det skal på arbeidsplassen. Lønnsslaver er en fortelling om kamp for verdige arbeidsvilkår fra en som står utenfor det etablerte arbeidslivet. Men også om å føle seg fremmed i en ny by og et nytt land. Serieskaper Daria Bogdanska skildrer den nye, løsarbeidende generasjonen hun selv er en del av med varme og politisk teft. Boka er basert på virkelige hendelser.

Ordfakta: Issørpe er 7 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 4 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp issørpe i ordboka. Kjøp 'Lønnsslaver' av Daria Bogdanska fra Norges raskeste nettbokhandel.

Men også om å føle seg fremmed i en ny by og et nytt land. Serieskaper Daria Bogdanska skildrer den nye, løsarbeidende generasjonen hun selv er en del av med varme og politisk teft. Polske Daria Bogdanovskas tegneseriedebut Lønnsslaver er like deler selvbiografi og tegneseriejournalistikk, med en historie som best kan beskrives som arbeiderlitteratur..

RELATERTE BØKER