Tårnet

Tårnet - Uwe Tellkamp | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Uwe Tellkamp
DIMENSJON
3,24 MB
FILNAVN
Tårnet.pdf
ISBN
9577166830933

BESKRIVELSE

"Et storverk ... på nivå med Thomas Mann, James Joyce og Marcel Proust." Jonny Halberg, Morgenbladet Tårnet er både et ambisiøst romanverk og et enestående historisk dokument: En levende skildring av livet i en borgerfamilie i Dresden de siste årene før DDR-regimets undergang, og en av de viktigste europeiske romanene fra de siste årene. Uwe Tellkamp er født i Dresden i 1968. I 2005 utkom hans første roman, Der Eisvogel, til strålende kritikker.

Filmskaper Mats Grorud har vevd sammen en sår og hjertevarm fortelling som elegant skifter mellom ulike visuelle uttrykk. Her brukes flyktningleirens generasjonsbolig, det stadig uferdige etasjetårnet, som både kulisse og rammeverk for historien. Tårnet er bygget i betong med diameter 7,2 meter.

Velg ønsket restaurant i listen nedenfor. Egon reserverer aldri mer enn 50% av restauranten og har derfor alltid ledig for drop-in.

RELATERTE BØKER