Tre saker for Detektivbyrå nr. 2

Tre saker for Detektivbyrå nr. 2 - Jørn Lier Horst | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
10,49 MB
FILNAVN
Tre saker for Detektivbyrå nr. 2.pdf
ISBN
3697955330343

BESKRIVELSE

Bøkene om Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr. 2 topper bestselgerlister og er Norges mest populære spenningsserie for barn. I denne samleboka finner du de tre første oppdragene deres i tillegg til en nyskrevet mini-krim med deres aller første mysterium. Noen har mistet en bursdagsgave på gaten - kan Tiril og Oliver - og Åtto - finne ut hvem?

Passer til alder: Forfatter: Jørn Lier Horst Illustratør: Hans Jørgen Sandnes Bokserie: Detektivbyrå nr. 2 Antall sider: 312 Type bok: Innbundet Format: 154x213 Tre saker for detektivbyrå nr 2, barnebok.

2 Med nese for å oppklare forbrytelser og ugjerninger. Elvestad er en koselig liten småby, men når idyllen slår sprekker, er Oliver og Tiril klare for oppdrag.

RELATERTE BØKER