Den ene pluss en

Den ene pluss en - Jojo Moyes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jojo Moyes
DIMENSJON
10,23 MB
FILNAVN
Den ene pluss en.pdf
ISBN
8297671873137

BESKRIVELSE

Med to fulle jobber og to barn, gjør hardtarbeidende Jess det beste ut av en hektisk hverdag. Plutselig får datteren sitt livs sjanse, men Jess har til sin store fortvilelse ikke råd til å gripe den. En dag møter Jess Ed, en mann som tilsynelatende har alt. Han er rik og suksessfull, men i Jess sine øyne også ekstremt arrogant. Det Jess ikke vet er at Ed nylig har fått sitt liv brutalt snudd på hodet. Han ønsker å hjelpe Jess og barna, men vil han klare det, når hans egen fremtid er høyst usikker? "Den ene pluss en" er en rørende, morsom og fengslende historie om den kjærligheten og vennskapet som kan oppstå under de mest usannsynlige omstendigheter. Boken er skrevet av forfatteren bak bestselgeren Et helt halvt år.

Til toppen. En medrivende, rørende og romantisk roman Tom Egeland, VG.

I den ytre handlingen skjer det noe hele tiden, men det er de stille samtalene og den flotte livsholdningen til Jess og de andre, som får meg til å måtte svelge klumpen i halsen. Anbefales på det varmeste! Den ene pluss en er en svært rørende, morsom og fengslende historie om den kjærligheten og vennskapet som kan oppstå under de mest usannsynlige omstendigheter - skrevet av Jojo Moyes, forfatteren bak bestselgeren Et helt halvt år. Kjøp Den ene pluss en fra Cappelendamm Med to fulle jobber og to barn, gjør hardtarbeidende Jess det beste ut av en hektisk hverdag.

RELATERTE BØKER