Lykkejegeren

Lykkejegeren - Jan-Erik Fjell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Erik Fjell
DIMENSJON
11,11 MB
FILNAVN
Lykkejegeren.pdf
ISBN
4654799183248

BESKRIVELSE

Anton Brekkes største utfordring, nå står mer på spill enn noen gang. Norge, nåtid: En bilmekaniker finner knokler fra en menneskehånd i understellet på en gammel Cadillac. Kripos sender Anton Brekke til Fredrikstad for å etterforske drapet på en middelaldrende kvinne.LAS VEGAS, 1978: Elliot Applebaum styrer syndenes by og forelsker seg i en ung, norsk jente som følger den amerikanske drømmen. De to historiene flettes sammen, og Anton Brekkes viljestyrke møter kraftig motstand når han må reise på jobb til Las Vegas.Jan-Erik Fjell er tidenes yngste vinner av Bokhandlerprisen. Han har mottatt særdeles gode anmeldelser for alle sine bøker om Anton Brekke, som er solgt i over 350 000 eksemplarer.

I 2011 mottok han Frederikprisen, som deles ut til en ung og lovende kulturutøver. Lykkejegeren er 12 bokstaver langt og inneholder 5 vokaler og 7 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp lykkejegeren i ordboka. Lykkejegeren er en frittstående kriminalroman, som står godt på egne ben, men jeg vil allikevel anbefale deg å få med deg flere av bøkene i serien, for dette er underholdning på høyt plan! Forfatteren har igjen skrevet en historie som er enkel å følge, men til de grader finurlig, at selv den drevne krim-leser ikke greier å se hvem som er gjerningsmannen. Kontaktinformasjon for Lykkejegeren AS Ålesund, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Lykkejegeren.

Lars Weberg, Fredriksstad Blad Terningkast 5. Anton Brekkes største utfordring, nå står mer på spill enn noen gang.

RELATERTE BØKER