Det er derfor vi bor her

Det er derfor vi bor her - Terje Martinsen, Frank Tangen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Martinsen, Frank Tangen
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
Det er derfor vi bor her.pdf
ISBN
5761953921698

BESKRIVELSE

Tre kommuner med hver sine særtrekk er blitt til én ny, stor og moderne landkommune. I nye Asker vil det beste fra de tidligere tre bli videreutviklet. Nye Asker er summen av landemerker, karakteristika, historie, tilbud og aktiviteter som manifesterte seg i tidligere Hurum, Røyken og Asker. I denne boken møter du enkeltpersoner og miljøer, virksomheter og næring, milepæler og hverdag, natur og kultur, historie og historier. Det er derfor vi bor her ønsker å vise et mangfold og er laget for alle tidligere og nye askerbøringer. Uansett kjønn, alder, interesser - her vil den enkelte finne noe å glede seg over. Geografien har vært med på å bestemme rekkefølgen av saker og scener i boken. I tekst og bilder gjør vi en reise langs kysten og til lands som forhåpentligvis vil inspirere og berike. Boken er laget for at dere skal kjenne på tilhørighet, nysgjerrighet og stolthet. Hva dere har og hva dere er. Og hva som stadig kan oppdages!

Det er hit hun har lagt handlingen i sin nye bok ... Det er her vi bor, dette er vårt fristed, sier hun i videoen, og fortsetter: - Vær så snill, slutt å komme hit. Det er veldig frustrerende og irriterende for naboene våre, og det er egentlig ikke ...

Herregud, jeg gleder meg! Er det noe jeg trenger nå, så er det et lite avbrekk borte fra kaos, bare en bitteliten følelse av ferie. Det får jeg fort ved å bare endre omgivelser litt. Det er derfor vi åpnet fabrikken nedenfor, så de kunne komme dit og se.

RELATERTE BØKER