Herptiler

Herptiler - Remi Andersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Remi Andersen
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Herptiler.pdf
ISBN
5664766231472

BESKRIVELSE

Herptil er en samlebetegnelse på krypdyr og amfibier. Veien til et sunt og fornøyd herptil - hjemme i din egen stue. Det du trenger å vite om hold av reptiler og amfibier. Med fagkunnskap og lang praktisk erfaring forteller Remi Andersen deg hvordan du finner det herptilet som passer for deg, hvordan du gir det et godt levemiljø og hvor du kan finne riktig fôr, strø og terrarium. Boka gir deg en god start, og hjelper deg til å unngå de mange fallgruvene på veien til riktig herptilhold. Herptiler presenterer de artene som er best egnet for privat hold i Norge, anbefalt av herpetologisk forening. Illustrert med fantastiske fotografier av Thor Håkonsen. Om forfatteren: Remi Andersen er reptilsjef ved Akvariet i Bergen. Han har deltatt i flere TV-programmer om herptiler og har stor troverdighet i fagmiljøet.

Arten må også tåle nødvendig håndtering uten å bli stresset. Herptiler - amfibier og krypdyr - var de første virveldyrene som utviklet seg fra å leve i havet til å gå på land. Amfibiene stammer fra forhistoriske fiskelignende dyr, og er selv opphavet til krypdyrene.

Jeg er overhode ingen herptilfotograf, men jeg bruker nok noen timer hvert år på jakt etter de. Og enkelte ganger så dukker de bare opp og da må jeg jo ta frem fotokamera.

RELATERTE BØKER