Konfrontasjoner

Konfrontasjoner - Brit Mæhlum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brit Mæhlum
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Konfrontasjoner.pdf
ISBN
9224918073173

BESKRIVELSE

Boka ønsker å si noe om språk som konfronteres og om det er noen fellestrekk i relasjonene som oppstår. Forfatteren tar for eksempel for seg møtet mellom dialekt og standardtalemål, mellom ulike dialekter, mellom minoritet- og majoritetsspråk og nasjonal og globalspråk. Siste del av boka er viet forholdet mellom bokmål og nynorsk. Den primære målgruppen for boka er masterstudenter i språkvitenskap, men kan også være nyttig for enhver som har kompetanse i et skandinavisk språk. Med litteraturliste og emneregister.

Den offentlige klinikk-kjeden Expat Medical Center i Amsterdam er et av legesentrene som har hjulpet pasienter med dette. New Zealand: Statoil leier inn etterretningsselskap for å unngå konfrontasjoner. Statoil innrømmer overfor VG at de kjøper tjenester av et etterretnings- og sikkerhetsfirma som beskyldes for ... BEHANDLING AV ADHD / ADD Man regner med at 2 av 3 pasienter med ADHD i barndom også har behandlingstrengende symptomer i voksen alder.

konfrontasjon synonymer, konfrontasjon antonymer. Informasjon om konfrontasjon i gratis engelsk online ordbok og leksikon.

RELATERTE BØKER