Norske naturtyper

Norske naturtyper - Hans Jan Bjerkely | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Jan Bjerkely
DIMENSJON
9,84 MB
FILNAVN
Norske naturtyper.pdf
ISBN
2091834825972

BESKRIVELSE

Naturen er i endring. Oppdatert kunnskap om økosystemer, klimaendringer og nye arter blir stadig viktigere. «Norske naturtyper - økologi og mangfold» er en rikt illustrert bok om de store, norske naturtypene.«Norske naturtyper - økologi og mangfold» gir grunnleggende innsikt i de viktigste naturtypene i Norge. I denne andre utgaven er også Svalbard og Arktis inkludert. Kunnskap om det naturfaglige grunnlaget for naturtypene og de enkelte økosystemene, blir forklart på en oversiktlig og tilgjengelig måte. De første kapitlene viser hvordan den norske naturen ble til og generelle økologiske sammenhenger blir gjennomgått. Dette gir leseren en helhetsforståelse av prosessene i naturen. Boka tar også for seg menneskeskapte klimaendringer, og der miljøet er truet, foreslås det handlingsalternativer. Boka er skrevet for studenter i naturfag, biologi og friluftsliv, samt lærere og naturinteresserte som vil oppdatere sine kunnskaper. Hans Jan Bjerkely har hovedfag i zoologi fra Universitetet i Oslo og jobbet som førsteamanuensis i biologi ved høgskolen i Østfold inntil pensjonsalder. Der hadde han fagansvar for biologi, friluftsliv og naturlære. Han er i dag pensjonist og aktiv miljøverner.

Tjenesten er utviklet for kommunens saksbehandlere av statlige etater med ansvar for miljø. Miljødirektoratet, Riksantikvaren og Statens strålevern står bak nettstedet. Kjøp Norske naturtyper fra Norske serier Naturen er i endring.

Miljødirektoratet, Riksantikvaren og Statens strålevern står bak nettstedet. Kjøp Norske naturtyper fra Norske serier Naturen er i endring. Oppdatert kunnskap om økosystemer, klimaendringer og nye arter blir stadig viktigere.

RELATERTE BØKER