Balanse

Balanse - Helene Lerbrekk | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Lerbrekk
DIMENSJON
5,28 MB
FILNAVN
Balanse.pdf
ISBN
3214316291584

BESKRIVELSE

Ja takk. Begge deler. En annerledes matbok av Margrethe Maggi Gausel og Helene Lerbrekk. Maggi er bedriftseieren som i en lang svangerskapspermisjon la totalt om livsstilen, og utviklet mange oppskrifter på sunn mat som smaker godt. Helene har i årevis jobbet døgnet rundt med kosthold og trening, og brenner for budskapet om matens funksjon. Begge fulle av energi og livsgnist, og har nå skrevet bok. Boken Balanse er et oppslagsverk for gode måltider og gjennomføring av bedre livsstilsvaner for hele familien. Flotte bilder og enkel I bruk. Her finner du smaksrike, ernæringsbalanserte oppskrifter servert med kjekke råtips og metoder som kan utgjøre stor forskjell i familiens livsstil og vaner. Med andre ord - matleder med mening som gir overskudd, livsglede og velvære.

En god balanse er viktig for alle, både innenfor trening og i hverdagen. Balansetrening er kanskje noe av det viktigste man gjør siden den styrker musklene og forebygger skader hos idrettsutøvere.

Elin Snaprudtilbyr retreats, kurs, coaching, naturterapi og konsulentopplegg.Hun har spesialisert seg på endringsprosesser og virkemidlene som skaper balanse i kropp, sjel og sinn med erfaring gjennom snart 20 år. For å opprettholde normalvekten, er det viktig å ha en god balanse mellom hvor mye energi du får i deg fra mat og drikke, og hvor fysisk aktiv du er. Slik trener du balanse og stabilitet. Mange glemmer å trene balansen, som er en viktig del av alle våre bevegelser.

RELATERTE BØKER