Engelsk-norsk juridisk ordbok = English-Norwegian dictionary of law

Engelsk-norsk juridisk ordbok = English-Norwegian dictionary of law - Åge Lind | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åge Lind
DIMENSJON
9,16 MB
FILNAVN
Engelsk-norsk juridisk ordbok = English-Norwegian dictionary of law.pdf
ISBN
9262443963463

BESKRIVELSE

Engelsk-norsk juridisk ordbok. Sivil- og strafferett er beregnet på translatører, jurister, advokater, oversettere og tolker som har behov for å overføre juridisk terminologi mellom engelsk, amerikansk og norsk. Boken er også nyttig for alle som skal sette seg inn i juridisk dokumentasjon og litteratur på britisk-engelsk og amerikansk-engelsk. Hovedtermene er definert på engelsk og norsk. Mange oppslagsord er også forklart ved hjelp av eksempler. Boken legger vekt på å vise hvordan begrepene brukes i setninger og i kombinasjon med andre ord. Dette gir en viktig støtte for leseren, siden juridisk språk, både på engelsk og norsk, består av en rekke faste uttrykk eller formuleringer.Denne 3. utgaven er betydelig utvidet med de endringene som har funnet sted innen norsk, engelsk og anglo-amerikansk rett siden forrige utgave.

Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Kjøp 'Stor norsk-engelsk juridisk ordbok = Norwegian-English law dictionary : with English-Norwegian index, med engelsk-norsk register' av Ronald L.

Denne boken er skrevet av forfatter Åge Lind. Og denne forfatteren skuffer aldri! Norsk-engelsk juridisk ordbok er beregnet på oversettere, tolker, jurister og andre som har behov for å overføre norsk juridisk terminologi til engelsk.

RELATERTE BØKER