Ta ordet på jobben

Ta ordet på jobben - Marie Louise Tank | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Louise Tank
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Ta ordet på jobben.pdf
ISBN
1345387761535

BESKRIVELSE

Kvier du deg for å snakke foran en forsamling? Er du usikker på hvordan du skal treffe mottakeren slik du ønsker?Mange føler ubehag når de skal ta ordet. Denne boka forklarer hvorfor det er slik, hvordan du kan håndtere uroen og hvordan du kan bruke den til din fordel. Språk, kroppsholdning og stemmebruk er viktige verktøy for å bli en trygg og god taler, enten det er i møterommet eller foredragssalen.Ta ordet på jobben er en enkel og lettfattelig guide som passer for alle som vil bli bedre til å formidle i jobben sin. Den kombinerer retorisk teori med praktiske oppgaver og øvelser. Den lærer deg å fange oppmerksomheten, uttrykke deg klart og skape troverdighet. Boka inneholder nyttige tips til hvordan man skriver gode presentasjoner eller taler. Med enkle grep kan du gjøre budskapet virkningsfullt og tilgjengelig.Ta ordet på jobben er både en praktisk håndbok og en inspirerende selvhjelpsbok. Den kan leses fra perm til perm, brukes i gruppearbeid, eller den kan brukes til kurs og opplæring.Lær å snakke i forsamlinger uttrykke deg klart overbevise kollegene dine

I podkasten «På jobben» utforsker vi hva som kan gjøres for å skape en bedre arbeidshverdag. Enten du er leder eller ansatt vil du få nyttige tips og råd du kan ta med deg til din arbeidsplass. Når jeg kjørte lastebil så hadde jeg alltid med 1 eller 2 hunder på jobb Hvis ikke begge var med meg så var den ene med samboeren min som også kjører lastebil.

Den kombinerer retorisk teori med praktiske oppgaver og øvelser. Den lærer deg å fange oppmerksomheten, uttrykke deg klart og skape troverdighet. Ta ordet på jobben praktisk retorikk i arbeidslivet.

RELATERTE BØKER