Ekte sekstiåttere spiser ikke seipanetter

Ekte sekstiåttere spiser ikke seipanetter - Nils-Fredrik Nielsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Fredrik Nielsen
DIMENSJON
7,42 MB
FILNAVN
Ekte sekstiåttere spiser ikke seipanetter.pdf
ISBN
9925839973091

BESKRIVELSE

Fra Knut Nærums forord til denne utgaven: "Nils-Fredrik Nielsen er en av de vittigste skribentene Norge har hatt. I tillegg hadde han vett på ikke å skrive mer enn nødvendig. Strengt tatt skrev han for lite, og over en periode på skarve 20 år. Mest kjent er samlingene med tristesser, en litterær sjanger Nielsen selv fant opp og ga navn til. Boka som her foreligger i 4. utgave, var imidlertid den første han skrev. [...] Alt er glitrende godt formulert. Nielsen går alltid for gullkornet, og de kommer tett. Det smeller i formuleringer og surkler i ordspill. Man bør ikke lese denne boka uten å ha andre i nærheten, siden man stadig ser seg om etter noen å lese høyt for. Jeg kjenner trang til å sitere fra boka her i forordet, og det eneste som hindrer meg, er at Nielsens egne ord er lett tilgjengelige i umiddelbar nærhet."

Han er kjent som er skarp debattant og utsagn av typen «ekte sekstiåttere spiste ikke seipanetter, de var menneskeetere». Ekte sekstiåttere spiser ikke seipanetter. At det var mange strømninger inn i - og ut av - 68, er utvilsomt.

omslag. Forfatter: Nils-Fredrik Nielsen Utgiver: Gyldendal Illustrasjoner: Stand: NOK 70,00 Ekte sekstiåttere spiser ikke seipanetter .

RELATERTE BØKER