Entrepriserett i et nøtteskall

Entrepriserett i et nøtteskall - Marius Egeberg, Olav Haugen, Ola Ø. Nisja, Lars Erik B. Schjeide | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marius Egeberg, Olav Haugen, Ola Ø. Nisja, Lars Erik B. Schjeide
DIMENSJON
9,32 MB
FILNAVN
Entrepriserett i et nøtteskall.pdf
ISBN
4969733510170

BESKRIVELSE

Entrepriserett i et nøtteskall gir en grunnleggende innføring i entrepriserett og de vanligste kontraktsrettslige standardene for entrepriseprosjekter. Boken fokuserer særlig på kontraktsstandardene NS 8405 (utførelsesentreprise) og NS 8407 (totaltentreprise), men omhandler også andre standarder og regelverk på området, herunder offshorestandardene og lovregler om forbrukerentreprise. Formålet med boken er å gi praktikere i bygge- og anleggsbransjen, jurister og studenter en pedagogisk innføring i entrepriserettens hovedinnhold. Boken vil også kunne tjene som oppslagsverk i de ulike fasene av et bygge- og anleggsprosjekt.

Borgar ... En av våre partnere har også vært redaktør for boken Entrepriserett i et nøtteskall. Som ledd i arbeidet med vårt BBA holder vi regelmessig foredrag for klienter og bransjen for øvrig.

Selmers entrepriseteam er også bransjeledende innen BIM og hvordan BIM-prosjekter bør håndteres kontraktsrettslig. Sammen med Entrepriserett i et nøtteskall er boken egnet som oppslagsverk i bygge- og anleggsprosjekter. Forfatterne av boken, Johannes Meyer-Myklestad, Mads Fuglesang, Sindre Larsen, Martin Lüttichau, Astrid H.

RELATERTE BØKER