Havets mysterier 4

Havets mysterier 4 - Henning Røed | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Røed
DIMENSJON
7,67 MB
FILNAVN
Havets mysterier 4.pdf
ISBN
2257721114181

BESKRIVELSE

Havets mysterier 4 inneholder fortellinger om disse artene; Reker, kråkeboller, koraller, hummer, sjøstjerne, steinbit, fløyfisk, knurr og spøkelseskreps. Boken har flotte bilder som gir nærkontakt med alle disse dyrene. Alle historiene er sanne, her er ingen ting diktet opp, selv om det nok kan høres slik ut.

Alle historiene er sanne, her er ingen ting diktet opp, selv om det nok kan høres slik ut. Havets mysterier er skrevet for deg som er nysgjerrig på hva som skjuler seg under havflaten. Her er ikke noe diktet opp, alt er virkelig.

Britiske forskere mener de har svaret på hvorfor så mange skip har sunket i det sagnomsuste Bermuda-triangelet. Pris: 146,-. innbundet, 2016.

RELATERTE BØKER