Videre

Videre - Birgit Valla | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgit Valla
DIMENSJON
6,14 MB
FILNAVN
Videre.pdf
ISBN
9846081866456

BESKRIVELSE

Er alt vel innen psykisk helsevern? Betydelige ressurser legges ned for å hjelpe mennesker som strever psykisk, både fra enkeltterapeuter og fra helsetjenesten. Men hvor godt hjelper det egentlig? Leverer vi gode nok resultater? I denne boken tar forfatteren for seg slike spørsmål og gir optimistiske løsninger på hvordan vi kan bringe de psykiske helsetjenestene videre. Å innhente tilbakemeldinger fra de som mottar hjelp er essensielt. Å finne ut hva du skal gjøre med tilbakemeldingene er like viktig. Slik kan du utvikle både deg selv som terapeut og tjenesten din i riktig retning. Lytt til det folk forteller, oppdag ny kunnskap og ha mot til å gå nye veier. Potensialet for forbedring er enormt. Er du klar for endring?

Se oversikt over hva vi gjør, og hvordan du kommer i kontakt med oss. Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder til 20.

0 relaterte ord for enn videre. 0 ord som starter på enn videre. Organisasjonen VIDERE ble stiftet i januar 2018 og fungerer som en interessegruppe for økt samarbeid mellom ulike etater og organisasjoner i arbeidet for å gi utsatte barn, dyr og voksne en hverdag fri for vold og misbruk. - Vi brenner for det vi holder på med, derfor heter vi FIRE! Wenche Slemmelid-Olsen .

RELATERTE BØKER