Gener

Gener - Dag O. Hessen, Thore Lie | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag O. Hessen, Thore Lie
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Gener.pdf
ISBN
8488573287356

BESKRIVELSE

Løsningen av genenes gåte er kanskje menneskehetens største intellektuelle triumf, ikke minst i kraft av de mulighetene den gir for å endre livets spilleregler. Dag O. Hessen og Thore Lie forteller den fascinerende historien om avsløringen av livets dypeste hemmeligheter.

. Genom er hele den arvemessige informasjonen til en organisme som er kodet inn i organismens DNA, eller hos noen virus, i deres RNA.Dette omfatter både RNA- og protein-kodende gener og ikke-kodende sekvenser. Hos en art omfatter genomet artens samlede forråd av nedarvede DNA-sekvenser..

Alle er ulike, også "inni" Fra naturens side, kommer vi alle i ulik form og størrelse og er like ulike inni som utenpå. Kjønnsbundet arv er når gener ligger på kjønnskromosomene og følger et annet mønster for arv enn de genene som ligger på andre kromosomer (autosomer). Hos mennesket gjelder dette gener som ligger på X-kromosomet.

RELATERTE BØKER