Hjelp, jeg skal føde!

Hjelp, jeg skal føde! - Thorbjørn Brook Steen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorbjørn Brook Steen
DIMENSJON
6,8 MB
FILNAVN
Hjelp, jeg skal føde!.pdf
ISBN
8363899709515

BESKRIVELSE

Boken for deg som gruer deg til fødsel.Thorbjørn Brook Steen er fødselslege ved Ullevål sykehus og en av dem som har veiledet flest kvinner med alvorlig fødselsangst. Her har han samlet sine erfaringer for at gravide - uansett hvilke små eller store bekymringer de måtte ha - skal finne informasjon, trygghet og støtte. Boka inneholder oppdatert informasjon om praksis ved norske sykehus, pasienthistorier, råd og veiledning. Den er lettlest og relevant både for den som skal bli mamma for første gang og den som hadde en vanskelig fødsel sist. Et av kapitlene er viet egen mestring av vanskelige tanker og inneholder konkrete mestringsøvelser man kan bruke for å forberede seg på fødselen.

Det er praktisk at den er pakket tre-to uker før termin, med tanke på at de fleste babyer fødes mellom to uker før termindatoen og to uker etter termin. Det kan være greit å ha en bag, og ikke koffert. Før trodde jeg hjemmefødsel var like alternativt som Märtas engleskole.

Thorbjørn Brook Steen er fødselslege ved Ullevål sykehus og en av dem som har veiledet flest kvinner med alvorlig fødselsangst. Her har han samlet sine erfaringer for at gravide - uansett hvilke små eller store bekymringer de måtte ha - skal finne informasjon, trygghet og støtte. Jeg skal føde snart Ultralyd, øyeblikkelig hjelp og innleggelse Alle besøkende på SUS får kartleggingsspørsmål om koronavirussmitte (covid-19) før de kommer inn i ventesone eller undersøkelsesrom.

RELATERTE BØKER