Poesi i grønne skoger

Poesi i grønne skoger - Jon Østeng Hov | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Østeng Hov
DIMENSJON
6,22 MB
FILNAVN
Poesi i grønne skoger.pdf
ISBN
7930299195459

BESKRIVELSE

Dette er ei bok om skogen bak trærne - om skogens sjel. Den forteller om møter med dyr og fugler, om legender og mystikk. I poetiske ordelag og med fantastiske bilder tar forfatteren oss med inn i skogens indre. Her formidler han sine opplevelser fra et langt liv i naturen. Vi blir kjent med mår og trane, lappugle, lavskrike og andre av skogens krabater. Boka gir leseren en høytidsstund hjemme i godstolen, og den gir inspirasjon til nye turer. I vår travle tidsalder er dette ei viktig bok. Jon Østeng Hov (født i 1936) er en av våre mest respekterte naturfotografer og en meget folkekjær dikter. En rekke av hans bilder er gjengitt på norske frimerker, og han har gitt ut flere naturbøker i tekst og bilder. Han har siden 1978 fengslet det trønderske publikum med sin faste lørdagsspalte i Uke-Adressa. Som poet er han mest kjent for Skal hilse fra fjellet, som benyttes ved høytidelige anledninger, i sorg og i glede.

1 / 1. Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo Dette er ei bok om skogen bak trærne - om skogens sjel.

Gjennom tekst, bilder og dikt forteller forfatteren om møter med dyr og fugler, og om legender og mystikk i naturen. Hageland Skoger har nydelige sammenplantninger klare til både utendørs- og innendørsbruk. Vi legger oss i selen for å gi kundene våre den aller beste servicen, og hjelper deg mer enn gjerne med å finne fram til plantene som passer perfekt i akkurat din hage. Skog er et område som er tilvokst med trær som har en viss høyde og står så tett at de gjensidig påvirker hverandre.

RELATERTE BØKER