Drømmen om en baby

Drømmen om en baby - Julianne Nygård, Tone Solberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julianne Nygård, Tone Solberg
DIMENSJON
12,24 MB
FILNAVN
Drømmen om en baby.pdf
ISBN
4941378402737

BESKRIVELSE

Stadig flere par sliter med å bli gravide og antallet som må gjennomgå prøverørsbefruktning for å bli gravide øker. I Drømmen om en baby deler blogger Julianne Nygård sine tanker om skam, smerte og samliv i prøverørsprosessen. Boken inneholder også svar på mange spørsmål og journalist Tone Solberg tar leseren gjennom den medisinske historien bak assistert befruktning.

Når vestlige par får sine etterlengtede barn, sitter indiske surogatmødre igjen med en følelse av at de har gitt mer enn de har fått. Surrogati kan aldri bli en vinn-vinn-situasjon, mener antropolog Kristin Engh Førde. DRØMMEN OM EN BABY - FORORD.

Da jeg for snart tre år siden begynte å skrive at jeg drømte om å få barn på bloggen min, hadde jeg ikke regnet med at prosessen skulle bli så tøff. I Drømmen om en baby deler blogger Julianne Nygård sine tanker om skam, smerte og samliv i prøverørsprosessen. Boken inneholder også svar på mange spørsmål og journalist Tone Solberg tar leseren gjennom den medisinske historien bak assistert befruktning. For en god ordens skyld skal jeg også her nævne, at det er helt naturligt, og forskningsmæssigt vist, at gravide kvinder drømmer umådeligt meget mere om babyer og børn end ikke-gravide kvinder - se dette blogindlæg om at være gravid i drømme. Drømmen om en baby er både informativ og rørende, med mange råd og gode svar på de vanligste spørsmålene par har i forbindelse med prøverørsprosessen.

RELATERTE BØKER