Relasjonell ledelse

Relasjonell ledelse - Hans Morten Skivik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Morten Skivik
DIMENSJON
7,11 MB
FILNAVN
Relasjonell ledelse.pdf
ISBN
1085399390714

BESKRIVELSE

Mange ledere opplever at det kan være vanskelig å mestre forholdet til egne medarbeidere, overordnede eller kunder på en hensiktsmessig måte. For dem kan innsikt i relasjonell ledelse vise seg å være nøkkelen til å utvikle god og effektiv ledelse i praksis. Hans Morten Skivik tar utgangspunkt i egne erfaringer som lederutvikler fra privat og offentlig sektor og viser på en personlig måte og gjennom en rekke praktiske eksempler hvordan relasjonell ledelse kan læres og videreutvikles. Sentralt i hans tilnærming står erfaringslæring, praktiske øvelser og utviklingsarbeid knyttet til egen arbeidssituasjon. Han er særlig opptatt av å vise hvordan ledere kan utvikle kompetanse på sentrale relasjonelle områder som kommunikasjon, coaching, motivasjon og teamutvikling.

Du har kanskje erfart at enkelte relasjoner oppleves positive, energigivende og konstruktive, mens andre oppleves som utfordrende og skaper uenighet, irritasjon, konflikter og kommunikasjonsproblemer. Pris: 316,-. heftet, 2018.

Den egner seg spesielt godt for alle i menneskeorienterte yrker, det være seg ledere, ansatte i skolen, selgere, ansatte i helsesektoren m.m. Fra instrumentell til relasjonell forståelse i matematikk. Hva betyr det? I forbindelse med Ludvigsen-rapporten leverte matematikksenteret en artikkel som setter fokus på forskning om hva som er god læring og undervisning i matematikk. Ledelse handler om å gi retning, strukturer og styrke felleskapet.

RELATERTE BØKER