Barnebarn!

Barnebarn! - Gro Nylander | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Nylander
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Barnebarn!.pdf
ISBN
1363203969925

BESKRIVELSE

Til hygge og nytte for alle besteforeldre!I denne underholdende boken forteller Gro Nylander med varm innlevelse om egne og andre besteforeldres erfaringer. Hun høster i tillegg fra sitt lange legeliv og fra moderne forskning, og går helt tilbake til evolusjonen for å vise hvorfor besteforeldre og barnebarn er så viktige for hverandre. Fra innholdet: - Nytt skudd på slektstreet - Hjertebank og undring - Hva kan vi yte for de aller minste - og for barnehagebarna? - De store, selvstendig skolebarna - og tenåringene - Hva kan besteforeldre vente - ønske - kreve? - Vi ser dem for sjelden - Styr unna brølerne - Ja takk, begge deler - barnebarn og egne liv - Saligheta er et bæssmorfang - Bestefar på hugget - Barnebarn til bekymring - Besteforeldre gjennom 100 000 år - Barnebarnas fremtid - om kloden, klima og Kongens ja Gro Nylanders bøker har til nå solgt over 150 000 bare i Norge

I Asker var antallet 16. Stenger ned institusjoner.

Fra innholdet:- Nytt skudd på slektstreet ... Barnebarn til bekymring - Besteforeldre gjennom 100 000 år Barnebarnas fremtid - om kloden, klima og Kongens ja Gro Nylanders bøker har til nå solgt over 150 000 bare i Norge Det er ikke barnebarn på vei her heller, og jeg håper mine håpefulle venter til de i alle fall er ferdige med utdannelsen før de setter i gang med å gi meg barnebarn. Ikke har de kjærester heller, såvidt jeg vet, og hjemmekjære er de begge, så det kan nok bli en stund til ja 🙂 Godt du kom deg litt oppover igjen. Skal du spare til barn og unge, skal du som regel spare over lang tid.

RELATERTE BØKER