Få ting gjort!; velsmurt hverdag uten stress

Få ting gjort!; velsmurt hverdag uten stress - David Allen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Allen
DIMENSJON
9,22 MB
FILNAVN
Få ting gjort!; velsmurt hverdag uten stress.pdf
ISBN
5062703889291

BESKRIVELSE

Få ting gjort!; velsmurt hverdag uten stress, boken som har blitt en bibel for næringslivsledere og privatpersoner over hele verden, foreligger nå i totalrevidert og nyoversatt utgave. Her er metodene hans tilpasset vår nye digitale hverdag. Du lærer blant annet hva som skal til for å lage gjøre-lister som virkelig fungerer, hvordan hurtigtrikset «tominuttersregelen» frigjør arbeidstid og skaper sinnsro, og ikke minst - hvordan du skal få overtaket på innboksen og det digitale stresset én gang for alle.

Når disse vanene er etablert forteller de som praktiserer GTD at det utgjør en stor forskjell i deres opplevelse av stress og at de nærmer seg det som er undertittelen til David Allens bok om metoden: Få ting gjort - velsmurt hverdag uten stress. David Allen har skrevet tre bøker. Den første og mest kjente heter Få ting gjort: Velsmurt hverdag uten stress, og beskriver Allens produktivitetsmetodikk.

Barnas Egen Bokverden - 100% leselyst! Nyhetsbrev | Vinn 1000,-Vær den første til å få vite om. tilbud på bøker og produkter! nye bøker og bestselgere! konkurranser med flotte premier! Hvordan få ting gjort! (Ebok) av forfatter David Allen.

RELATERTE BØKER