Mellom mennesker og samfunn

Mellom mennesker og samfunn En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,51 MB
FILNAVN
Mellom mennesker og samfunn.pdf
ISBN
2916405335518

BESKRIVELSE

Mellom mennesker og samfunn er en innføringsbok i sosiologi og sosialantropologi som passer for samtlige helse- og sosialarbeiderutdanninger. Den tar opp sentrale samfunnsvitenskapelige begreper og perspektiver, og anvender tenkningen og forståelsen på temaer som er felles på tvers av profesjonsgrensene. Boka presenterer den samfunnsmessige tenkemåtens analytiske og til dels også praktiske bidrag i forhold til ulike situasjoner og problemstillinger innenfor helse- og sosialsektoren. Den vil også kunne gi grunnlag for større bevissthet om tverrfaglig samarbeid, og gi ny innsikt og faglig påfyll for yrkesutøvere innenfor disse profesjonene

Samfunnsfagene skal belyse hvordan samfunnet preger samspillet mellom bruker/klient/pasient og hjelperen. Hovedpoenget er ikke bare å forstå "fortellinger" partene bringer til situasjonen, men hvordan makt og kontroll, ... Konflikt, mennesker og samfunn Om kurset.

Boka presenterer den samfunnsmessige tenkemåtens analytiske og til dels også ... Verdier og meninger varierer både mellom samfunn og mellom individer. Mennesker kan også resonnere, planlegge og kalkulere sannsyn-19.

RELATERTE BØKER