Ved helt riktig måne

Ved helt riktig måne - Annabelle Despard | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annabelle Despard
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
Ved helt riktig måne.pdf
ISBN
6069837449024

BESKRIVELSE

Vakre og sterke dikt om kjærlighet og sorg i Ved helt riktig måne av Annabelle Despard.Despard skriver særegent, med sprang som skaper overraskende sammenligninger, og et blikk som er lekende og skarpt. Balansert med et alvor beskriver hun sterke følelser på en overbevisende måte. Hennes dikt "Should you die first", ble i England i år kåret til et av de 50 beste kjærlighetsdikt utgitt de siste 50 år. Også denne samlingen har vakre og sterke dikt om kjærlighet og sorg.Les utdrag fra samlingen

Hennes dikt Should I die first, ble i England i år kåret til et av de 50 beste kjærlighetsdikt utgitt de siste 50 år. Også denne samlingen har vakre og sterke dikt om kjærlighet og sorg. Kjøp Ved helt riktig måne fra Tanum Despard skriver særegent, med sprang som skaper overraskende sammenligninger, og et blikk som er lekende og skarpt.

Balansert med et alvor beskriver hun sterke følelser på en overbevisende måte. Hennes dikt 'Should I die first', ble i England i år kåret til et av de 50 beste kjærlighetsdikt utgitt de siste 50 år. Ved helt riktig måne book.

RELATERTE BØKER