De venstrehendtes forening

De venstrehendtes forening - Håkan Nesser | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkan Nesser
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
De venstrehendtes forening.pdf
ISBN
4448791754145

BESKRIVELSE

Et stjernemøte mellom de folkekjære politietterforskerne Van Veeteren og Gunner Barbarotti. Da Marten og Reimus gikk på barneskolen dannet de De venstrehendtes forening. Flere tiår senere brenner et gammelt pensjonat ned til grunnen og flere mennesker omkommer. Hendelser i fortiden og nåtiden henger sammen, men det finnes ingen igjen i live som kan forklare hvordan. Nesten ingen. Det har gått femten år siden den siste boken om Van Veeteren utkom, og seks år siden den forrige boken om Gunnar Barbarotti. I «De venstrehendtes forening» møtes de for første gang.

Hendelser i fortiden og nåtiden henger sammen, men det finnes ingen igjen i live som kan forklare hvordan. De venstrehendtes forening må være Håkan Nessers fineste arbeid på lenge. Og dessuten spennende - hvis det ikke gikk frem.» Leif Ekle, NRK «Når Håkan Nesser er i toppform, er det få som matcher ham som spenningsforfatter.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen Kjøp 'De venstrehendtes forening' av Håkan Nesser fra Norges raskeste nettbokhandel.

Det er bare å sette av tid til godstolen, og glede seg til noen timer i selskap med De venstrehendtes forening. FAKTA Utgitt ... STJERNEMØTE: Det har gått 15 år siden Håkan Nessers siste bok om Van Veeteren og seks år siden forrige bok om Gunnar Barbarotti.

RELATERTE BØKER