Fru Inés

Fru Inés - Amalie Skram | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amalie Skram
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
Fru Inés.pdf
ISBN
6705776958152

BESKRIVELSE

Kjærlighetsroman om den spanskfødte fru Ines' kjærlighet og erotiske frigjøring, og miljøet rundt henne i Konstantinopel. Utgangspunktet er et ekteskap med en stor aldersforskjell mellom mann og kvinne, hvor forfatteren setter søkelyset på kvinnelig seksualitet og frigiditet

Utgangspunktet er et ekteskap med en stor aldersforskjell mellom mann og kvinne, hvor forfatteren setter søkelyset på kvinnelig seksualitet og frigiditet. © 2018 Frau Ines. Alle Rechte vorbehalten.

Utgangspunktet er et ekteskap med en stor aldersforskjell mellom mann og kvinne, hvor forfatteren setter søkelyset på kvinnelig seksualitet og frigiditet. Fru Inés fra 1891 er den minst anerkjente av Skrams romaner, men den mest dristige. Handlingen er lagt til datidens Konstantinopel.

RELATERTE BØKER