Solsystemet

Solsystemet - Sam Smith | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sam Smith
DIMENSJON
10,42 MB
FILNAVN
Solsystemet.pdf
ISBN
2594804718546

BESKRIVELSE

Bli med ut i verdensrommet og oppdag solsystemets hemmeligheter. Solsystemet oppsto for lenge siden, da en gigantisk gassky kollapset i verdensrommet. Solsystemet består av sola og alle planetene, og andre legemer som går i bane rundt sola. Brett ut de flotte illustrasjonene og oppdag solsystemets hemmeligheter. Deretter kan du snu boka og lese fascinerende fakta om planetene, månene deres og romfartøyene som er sendt ut for å utforske dem.

Les mer Her får du lære mer om verdensrommet og solsystemet. Klikk her eller bla nedover for å lære mer om alle planetene, for å løse oppgaver og se videoer. 2 Sola utgjør 99,9 % av all massen i solsystemet.

Unni Eikeseth møter astronomen Knut Jørgen Røed Ødegaard, som med enkle midler ... Solsystemet - planetene og deres relative avstand. Undervisningsopplegg Solsystemet vårt.

RELATERTE BØKER