Gjenferd

Gjenferd - Jo Nesbø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Nesbø
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Gjenferd.pdf
ISBN
8503861964466

BESKRIVELSE

«Krimhåndverk i verdensklasse.» Torbjørn Ekelund, Dagbladet Harry Hole kommer tilbake fra Hong Kong etter tre år og melder seg på Politihuset for å etterforske et nedprioritert drap i narkomiljøet. I Oslo er heroinsalget sterkt redusert etter innsatsen til Mikael Bellman, den nye sjefen for Orgkrim. Men det er kommet et nytt dop på gata kalt fiolin, et opiat som gir færre overdosedødsfall, men også sterkere avhengighet. Den antatte drapsmannen er Oleg, det nærmeste Harry kommer en sønn. Det i utgangspunktet typiske dopdrapet får et omfang Harry ikke hadde forutsett. Og de fleste sporene peker én vei. Oppover. Jo Nesbø er en av verdens fremste kriminalforfattere. Hans bøker har blitt solgt i over 30 millioner eksemplarer, og er oversatt til mer enn 50 språk. Gjenferd er Jo Nesbøs niende roman om Harry Hole. Nominert til Bokhandlerprisen 2011. «Dypt rørende.» Publishers Weekly «Harry Hole vender tilbake i en av vår tids beste kriminalromaner.» Bo Tao Michaëlis, Politiken

Makt korrumperer, sies det, men her er det personer som ikke skyr noe i sin jakt etter makt, enten de er i politiet, politikken eller i narkotikabransjen. Nesbø skildrer ... Gjenferd er Jo Nesbøs niende roman om Harry Hole.

Mørke rom kan få hvem som helst til å være på vakt. Britiske psykologer har forsket seg frem til at spøkelser er hjernens tolkning av kroppens reaksjon på bestemte omgivelser. Mange folk drar til såkalte hjemsøkte hus for en opplevelse eller et lite «eventyr».

RELATERTE BØKER