Mannen og katten

Mannen og katten - Nils Uddenberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Uddenberg
DIMENSJON
6,56 MB
FILNAVN
Mannen og katten.pdf
ISBN
6435555526297

BESKRIVELSE

Dette er fortellingen om hvordan Nils Uddenberg fikk katt selv om han aldri i livet hadde tenkt å ha husdyr. En vintermorgen satt det en, skulle det vise seg, herreløs katt utenfor soveromsvinduet og så på ham med store, gule øyne. Sakte men sikkert innyndet den seg i hans liv. Med mye humor og selvironi forteller Nils Uddenberg om hvordan tilværelsen hans ble forandre da katten flyttet inn i huset i Lund. Følelsene hun vekker, overrasker ham. Han blir forelsket i denne gråbrunspettet lille damen, som snart også sover i sengen hans om natten. Med sin bakgrunn som psykiater kan Nils Uddenberg ikke unngå å fordype seg i kattens sjeleliv. Har den humor? Er det i det hele tatt rimelig å tilskrive den menneskelige følelser? Og det kanskje vanskeligste spørsmålet av dem alle: «Er vår lille katt overhodet interessert i det fellesskapet som vi legger så stort arbeid i å bygge opp?» Sammen med Ane Gustavssons uimotståelige illustrasjoner blir det en fortelling som går rett i hjertet.

Ikke tilgjengelig lenger. Mannen og katten en kjærlighetshistorie. Nils Uddenberg; Ane Gustavsson (Illustratør) ; Knut Johansen (Oversetter) Les utdrag Dette er fortellingen om hvordan Nils Uddenberg fikk katt selv om han aldri i livet hadde tenkt å ha husdyr.

Med mye humor og selvironi forteller Nils Uddenberg om hvordan tilværelsen hans ble forandre da katten flyttet ... En kjærlighetshistorie Vår pris 318,-(portofritt). ingress_forside Kategorier: Katter som kjæledyr, Biografier om dyr, Memoarer.

RELATERTE BØKER