Mørke menn

Mørke menn - Jens Henrik Jensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Henrik Jensen
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Mørke menn.pdf
ISBN
7916607026617

BESKRIVELSE

Krigsveteranen Niels Oxen skjuler seg ved en avsides fiskefarm på Jylland. Her slåss han med sine traumer samtidig som han lever i konstant alarmberedskap. Han har en hemmelighet som holder ham i live - men som også kan ta livet av ham. Når en museumsdirektør blir myrdet, utløses en rekke voldsomme begivenheter. Den ettersøkte krigsveteranen har kun to muligheter: gå til grunne - eller gå til angrep.

Jeg har hatt kjærester fra Sveits og Frankrike, men aldri mørkhudede. Preferansen min er stort sett mørk brunt hår og blå øyne. Kjøp Mørke menn fra Tanum Danmarks nye krimstjerne med andre bok i OXEN-trilogien Krigsveteranen Niels Oxen skjuler seg ved en avsides fiskefarm på Jylland.

MYE VOLD: Området ved nedgangen til Grønland T-bane har vært preget av mye kriminalitet i flere tiår. Krigsveteranen Niels Oxen skjuler seg ved en avsides fiskefarm på Jylland. Her slåss han med sine traumer samtidig som han lever i konstant alarmberedskap.

RELATERTE BØKER