Mulysses

Mulysses - Øyvind Torseter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Torseter
DIMENSJON
9,23 MB
FILNAVN
Mulysses.pdf
ISBN
9514473305608

BESKRIVELSE

Mulegutten drar til sjøs. Og det går med Mulegutten som det gjør med så mange førstereisgutter; armod tvinger ham ut på en farlig tokt med en eksentrisk eventyrer på jakt etter øyet til et sjøuhyre. I tegneseriens form følger vi Muleguttens farlige ferd. Vi tar del i de følelsesmessige stormkastene han gjennomgår - langt hjemmefra, under en lunefull kaptein og med sterke følelser for en blindpassasjer som etterhvert dukker opp.

Og det går med Mulegutten som det gjør med så mange førstereisgutter; armod tvinger ham ut på en farlig tokt med en eksentrisk eventyrer på jakt etter øyet til et sjøuhyre. Ulysses er en bok av den irske forfatteren James Joyce, utgitt 1922.Boken omtales stundom som «den beste romanen på engelsk i det 20. århundre».

Grant (født Hiram Ulysses Grant 27. april 1822 i Point Pleasant i Ohio, død 23.

RELATERTE BØKER