Blod på snø

Blod på snø - Jo Nesbø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Nesbø
DIMENSJON
8,72 MB
FILNAVN
Blod på snø.pdf
ISBN
6558725894941

BESKRIVELSE

Olav Johansen er en dyslektisk leiemorder som har altfor lett for å forelske seg. Samtidig som han sliter med å få ferdig et langt kjærlighetsbrev, jobber han for dopkongen Hoffmann, og en dag får han et uventet oppdrag - å likvidere Hoffmanns unge, vakre og utro kone. Olav spionerer på henne og det uunngåelige skjer; han forelsker seg. Snøen faller over Oslo og vinteren 1975 tegner til å bli den kaldeste i manns minne.

Her møter vi Olav Johansen, en alminnelig utseende mann, men med en dyster jobb. Han er drapsmann med engasjement hos narkobaronen Daniel Hoffmann.

03.03.2015 «Blod på snø», kapittel 1: «Han ville at jeg skulle ekspedere kona hans» I Blod på snø blir vi kjent med en ny hovedperson hos Jo Nesbø, det er den "myke" leiemorderen - Olav Johansen - med en nokså sammensatt personlighet - Olav er myk og varmhjertet når det gjelder forholdet til en alkoholisert mor som blir brutalt behandlet av ektemannen - en voldelig far har gjort han til den store kvinnebeskytteren - en egenskap som ikke er så heldig for overlevelsen ... Blod på snø er en bok av Jo Nesbø, gitt ut i 2015.. Handlingen er lagt til Oslo i 1975, der man følger yrkesmorderen Olav Johansen.

RELATERTE BØKER